18 abr 2007, 0:40

Мечтая си за циганска любов... 

  Poesía
774 0 3

Мечтая си за циганска любов...

Пламенно - жива
Непокътнато - чиста
Неразумно - дива
Ароматно - китна
Вятърничево - свободна
Неподправено  - цветна
Изгарящо - огнена
Ослепително - светла
Необуздано - луда
Вълшебно - приказна
Безусловно - нежна
Шеметно - скитаща

Мечтая си за циганска любов...

© Мария Дуплищева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??