18.04.2007 г., 0:40 ч.

Мечтая си за циганска любов... 

  Поезия
771 0 3

Мечтая си за циганска любов...

Пламенно - жива
Непокътнато - чиста
Неразумно - дива
Ароматно - китна
Вятърничево - свободна
Неподправено  - цветна
Изгарящо - огнена
Ослепително - светла
Необуздано - луда
Вълшебно - приказна
Безусловно - нежна
Шеметно - скитаща

Мечтая си за циганска любов...

© Мария Дуплищева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??