8 sept 2021, 9:19

Мечти с чадъри 

  Poesía » Otra
489 2 7

Добър вечер! Елате насам,

подарявам мечти със чадъри!

Не плачете, вземете една.

Ще изтрие тя всички кахъри.

Защитава я този чадър

от омраза и погледи лоши.

Погледнете от другия ъгъл -

ще сте с токчета, вместо с галоши.

Хей, и вие вземете една, 

че в човека е скрито " детето " .

Усмихнете се пак на света

и с мечта докоснете небето!

Ами вие, защо сте сама?

Както виждам, май сте изплашена.

Тоз чадър е вълшебен, така

ще откриете пътя си, вашия.

Мечти с чадъри! Елате насам!

Имам колкото искате, пробвайте!

А аз доволен ще се прибера.

щом чадърите литнат нагоре!

 

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??