Добър вечер! Елате насам,
подарявам мечти със чадъри!
Не плачете, вземете една.
Ще изтрие тя всички кахъри.
Защитава я този чадър
от омраза и погледи лоши.
Погледнете от другия ъгъл -
ще сте с токчета, вместо с галоши.
Хей, и вие вземете една,
че в човека е скрито " детето " .
Усмихнете се пак на света
и с мечта докоснете небето!
Ами вие, защо сте сама?
Както виждам, май сте изплашена.
Тоз чадър е вълшебен, така
ще откриете пътя си, вашия.
Мечти с чадъри! Елате насам!
Имам колкото искате, пробвайте!
А аз доволен ще се прибера.
щом чадърите литнат нагоре!
© Nina Sarieva Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите »