9 ene 2009, 8:53

Мечтите ми 

  Poesía
506 0 2

Тъжните форми на болките
душата ми дълбоко стаи,
а с тези радости, малките,
тя подхрани големи мечти.


Мечтите ми жадно пулсират,
с твоята обич захранени.
В тях усмихнато прозират
нови надежди, поканени.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??