20 ago 2014, 15:08  

Медианата кристална 

  Poesía » Versos blancos
640 0 2

 

Не в себе си.

Не в тебе вярвам.

Вярвам в онова,

което сред мълчание

в очите ни проблясква

и топи душите ни в нега.

 

Тогава…

Умът ни е лъчът сияен.

Роден сред лоното

на споделената тъга.

Тогава…

Не се загубваме в мъглата

от Билото.

Тогава…

Страхът за бъдното,

в кристали се разпръсква.

А Душите ни -

светлинки искрящи,  

се вихрят в танца свой

по кристална медиана.

С връх - точката начална.

 

И ти знаеш!

Често, много често

нас...

Нас ни няма на земята.

 

Гюлсер Мазлум

20.08.2014

 

 

© Гюлсер Мазлум Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво е това, че стихът ми те е впечатлил. Благодаря!
  • Хубаво е...

    Не в себе си.
    Не в тебе вярвам.
    Вярвам в онова,
    което сред мълчание
    в очите ни проблясква
    и топи душите ни в нега.
Propuestas
: ??:??