Не в себе си.
Не в тебе вярвам.
Вярвам в онова,
което сред мълчание
в очите ни проблясква
и топи душите ни в нега.
Тогава…
Умът ни е лъчът сияен.
Роден сред лоното
на споделената тъга.
Тогава…
Не се загубваме в мъглата
от Билото.
Тогава…
Страхът за бъдното,
в кристали се разпръсква.
А Душите ни -
светлинки искрящи,
се вихрят в танца свой
по кристална медиана.
С връх - точката начална.
И ти знаеш!
Често, много често
нас...
Нас ни няма на земята.
Гюлсер Мазлум
20.08.2014
© Гюлсер Мазлум Все права защищены