1 feb 2012, 11:45

Медитация 2 

  Poesía » Filosófica
1398 0 32


Колкото дълбоко в мен се вглеждам,

в най-дълбокото политам.

И се слива дишаща безбрежност

със сърдечния ми ритъм.

Смисълът велик един и същ е:

аз и Цялото едно сме.

Тишината с обич ни прегръща...


 

...И се ражда светла песен.

 


 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??