1.02.2012 г., 11:45 ч.

Медитация 2 

  Поезия » Философска
1413 0 32


Колкото дълбоко в мен се вглеждам,

в най-дълбокото политам.

И се слива дишаща безбрежност

със сърдечния ми ритъм.

Смисълът велик един и същ е:

аз и Цялото едно сме.

Тишината с обич ни прегръща...


 

...И се ражда светла песен.

 


 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??