1 февр. 2012 г., 11:45

Медитация 2 

  Поэзия » Философская
1535 0 32


Колкото дълбоко в мен се вглеждам,

в най-дълбокото политам.

И се слива дишаща безбрежност

със сърдечния ми ритъм.

Смисълът велик един и същ е:

аз и Цялото едно сме.

Тишината с обич ни прегръща...


 

...И се ражда светла песен.

 


 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??