Медитация
Прелива смях в очите,
когато теб съзират...
Разлива се -
по цялото ми тяло...
Да ме обвият -
нямат шанс мъглите.
Когато протестирам
за мъничко
любов...
във бяло...
И преживявам бъдещето
с пълна сила -
човешкото във нас
е оцеляло...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados
е нощта на светлите
човешки чувства.
В деня да се търкулне
над света
защото е изкуство...