17.04.2008 г., 9:01 ч.

Медитация 

  Поезия » Философска
734 0 19
 

Медитация

               

 

 

Прелива смях в очите,

 

когато теб съзират...

 

Разлива се  -

                  

          по цялото ми тяло...

 

Да ме обвият -

 

          нямат шанс мъглите.

 

Когато протестирам

 

за мъничко

 

любов...

 

                във бяло...

 

И преживявам бъдещето

 

с пълна сила -

 

човешкото във нас

 

е оцеляло...

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??