17 dic 2010, 11:44

Между пръстите 

  Poesía » Filosófica
722 0 2

Аз знам, че днеска хората нехаят
какво се случва вътре във душите
но все пак смешно е да си мечтаем
мънистата да заслепят звездите

Аз знам, че днеска хората нехаят

какво се случва вътре във душите,

но все пак смешно е да си мечтаем

мънистата да заслепят звездите.

© Никифор Никифоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??