17 дек. 2010 г., 11:44

Между пръстите 

  Поэзия » Философская
724 0 2

Аз знам, че днеска хората нехаят
какво се случва вътре във душите
но все пак смешно е да си мечтаем
мънистата да заслепят звездите

Аз знам, че днеска хората нехаят

какво се случва вътре във душите,

но все пак смешно е да си мечтаем

мънистата да заслепят звездите.

© Никифор Никифоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??