17.12.2010 г., 11:44 ч.

Между пръстите 

  Поезия » Философска
718 0 2

Аз знам, че днеска хората нехаят
какво се случва вътре във душите
но все пак смешно е да си мечтаем
мънистата да заслепят звездите

Аз знам, че днеска хората нехаят

какво се случва вътре във душите,

но все пак смешно е да си мечтаем

мънистата да заслепят звездите.

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??