3 abr 2019, 8:53

Мека топлина 

  Poesía » De amor
1007 6 21

Разголвам тъмнината ти

и бавно...          

изземам всяка клетка самота.

А в дланите ти

вплитам нежността си,

с дъга от  пролетни цветя.

           

И се оставям 

в тайнството на ласките,

пропити с мека, лунна топлина.

Повярвай,

нощта не бърза да припламва!

И с благост ни прикрива от света...

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??