3.04.2019 г., 8:53 ч.

Мека топлина 

  Поезия » Любовна
1013 6 21

Разголвам тъмнината ти

и бавно...          

изземам всяка клетка самота.

А в дланите ти

вплитам нежността си,

с дъга от  пролетни цветя.

           

И се оставям 

в тайнството на ласките,

пропити с мека, лунна топлина.

Повярвай,

нощта не бърза да припламва!

И с благост ни прикрива от света...

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??