7 ene 2010, 13:38

Мелодия 

  Poesía » De amor
552 0 8

Последни акорди на тъжна мелодия,
на леко напевния звук на дъжда
и после мълчание, шепа от спомени -
шепа от есенни сухи листа…

Аз си отивам смутена във тъмното.
Тихо е, празно е, пак съм сама.
Само в главата ми тази мелодия
нежно прелива в звука на дъжда.

Есен е, мрачно е, няма спасение,
няма надежда за мойта душа.
Вече не виждам, не чувам, но помня я -
тази мелодия на любовта.

© Няма Значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??