7.01.2010 г., 13:38 ч.

Мелодия 

  Поезия » Любовна
550 0 8

Последни акорди на тъжна мелодия,
на леко напевния звук на дъжда
и после мълчание, шепа от спомени -
шепа от есенни сухи листа…

Аз си отивам смутена във тъмното.
Тихо е, празно е, пак съм сама.
Само в главата ми тази мелодия
нежно прелива в звука на дъжда.

Есен е, мрачно е, няма спасение,
няма надежда за мойта душа.
Вече не виждам, не чувам, но помня я -
тази мелодия на любовта.

© Няма Значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??