МЕН
Ей ти, МЕН, защо така,
тъпчиш моята свобода?
Защо безжалостно с пета,
мачкаш я, заравяш я в прахта?
Днес се смееш, весело ти е нали,
но знай, че вярата ми не строши,
а пък ти, МЕН, едва сега съзря,
на истината твърдата ръка.
На твърдото се мусиш, а, МЕН?
И май доста те е страх, нали?
Защото истината те убива,
дори зад парлаМЕНтарните стени.
© Лордли Милордов Todos los derechos reservados