25 сент. 2013 г., 19:55

Мен 

  Поэзия » Гражданская
360 0 3

МЕН

 

                        Ей ти, МЕН, защо така,

                        тъпчиш  моята свобода?

                        Защо безжалостно с пета,

                        мачкаш я, заравяш я в прахта?

 

                        Днес се смееш, весело ти е нали,

                        но знай, че вярата ми не строши,

                        а пък ти, МЕН, едва сега съзря,

                        на истината твърдата ръка.

 

                        На твърдото се мусиш, а, МЕН?

                        И май доста те е страх, нали?

                        Защото истината те убива,

                        дори зад парлаМЕНтарните стени.

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??