28 feb 2023, 21:54

Местоимения 

  Poesía » De amor
156 1 0

Не ме наричай с местоимения,

това за мен е нетипично.

Думи потъващи в съмнения.

Лице в лице-твърде лично.

 

От виното не боли глава,

боли от мисли сутринта.

Изнизва се безплътно с ноща..

Разкъсана от грях душа.

 

Отдавна спрях да пиша.

Нямах муза и сили за това.

До ден днешен в който се усетих,

че без глас мога да крещя.

 

Сърцето ми е истински поет.

Не допуска грешки в рими.

Препуска ред по ред. 

Излива чувства нетърпими…

 

Не ме наричай с местоимения..

Бъди нещо различно.. 

Не изричай разни съчинения..

Не го прави толкоз драматично.

 

Аз не съм далеко в километри.

Ти си ми далеко в чувства.

Няма нужда да си търсим сметки.

Огънят в лед животът си приключва…

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??