Не ме наричай с местоимения,
това за мен е нетипично.
Думи потъващи в съмнения.
Лице в лице-твърде лично.
От виното не боли глава,
боли от мисли сутринта.
Изнизва се безплътно с ноща..
Разкъсана от грях душа.
Отдавна спрях да пиша.
Нямах муза и сили за това.
До ден днешен в който се усетих,
че без глас мога да крещя.
Сърцето ми е истински поет.
Не допуска грешки в рими.
Препуска ред по ред.
Излива чувства нетърпими…
Не ме наричай с местоимения..
Бъди нещо различно..
Не изричай разни съчинения..
Не го прави толкоз драматично.
Аз не съм далеко в километри.
Ти си ми далеко в чувства.
Няма нужда да си търсим сметки.
Огънят в лед животът си приключва…
© Габриела ЛИСИЧКАТА All rights reserved.