6 jun 2008, 17:09

Метаморфоза 

  Poesía
663 0 24


Аз вече няма да съм силна,
а мъдра да съм - ще ми бъде трудно.
От пръстите изтича дългото сбогуване.
Какво ще бъде ли? Несигурност.
Смехът от болката ми ще се ражда,
за плач куражът няма да ми стигне.
От кални извори ще пия - жадна -
за спомена и теб... Завинаги.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??