4 ene 2015, 20:36

Метаморфози 

  Poesía » De amor
859 0 3

 

Прекрасна утрин,

полъх лек

цветята се събуждат.

Любов струи, 

ветрецът мек

погалва мойте устни.

 

Една усмивка,

после смях

без всякаква причина.

Със всяка вишна 

разцъфтях,

да мога да те имам.

© Стъклена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??