4.01.2015 г., 20:36 ч.

Метаморфози 

  Поезия » Любовна
843 0 3

 

Прекрасна утрин,

полъх лек

цветята се събуждат.

Любов струи, 

ветрецът мек

погалва мойте устни.

 

Една усмивка,

после смях

без всякаква причина.

Със всяка вишна 

разцъфтях,

да мога да те имам.

© Стъклена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??