Jan 4, 2015, 8:36 PM

Метаморфози 

  Poetry » Love
857 0 3

 

Прекрасна утрин,

полъх лек

цветята се събуждат.

Любов струи, 

ветрецът мек

погалва мойте устни.

 

Една усмивка,

после смях

без всякаква причина.

Със всяка вишна 

разцъфтях,

да мога да те имам.

© Стъклена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??