27 abr 2016, 0:55

Мидена черупка 

  Poesía » De amor
1196 0 1

към края на синия ден
аз те чертая безсилна смутена

в парченце омраза трепти

душата вехта сломена

в очите тъжни на края
ще чезнеш морна но решена

и нивга няма да узная
защо си толкоз наранена

косите тъмни викват
едничък пламък тих

пристанищата пусти
ще затихнат

във спомена за твоя лик
и в тая жажда се поражда

отчаяно сподавен вик

© Димитър Павлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви хора добри
    за тези петички сърцати
    и за тези хубави думи крилати!
    Но кой и стихчето ми оскверни?
    Нацапа с грозна единица,
    защото злобен си та себе си съди!
Propuestas
: ??:??