30 may 2021, 23:38

Миг 

  Poesía » De amor
378 2 9

Прегърни ме преди да заспя!

Медно слънце се дави в морето.

В този миг нека свърши света

И се гмурнем в небитието.

 

Заключи този миг! Съхрани го

във ръцете, които сме сплели.

Нека нова луна да издигнем

между тези звезди изгорели.

 

Вместо с думи, със дъх да напишем

свои строфи от сол и от пясък…

Не! Почакай! Това е излишно!

Предпочитам мъгливия блясък

 

на очите ти. Те са попили

топлина, аромат и въздишки.

Колко бързо мигът си отиде!

А все толкова силно те искам!

© Ledena Svetulka Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??