19 sept 2007, 8:26

Миг 

  Poesía
407 0 6
Само миг дихание ми подари!
В този необятен океан от мисли!
Само истините, истините остави
и щастие, на глас го искам!

За мен дори съкровище изрови!
Океани от спомени събери!
Някъде лъжите, лъжите изхвърли!
И сърцето на живота ми поднеси!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??