19 сент. 2007 г., 08:26

Миг 

  Поэзия
408 0 6
Само миг дихание ми подари!
В този необятен океан от мисли!
Само истините, истините остави
и щастие, на глас го искам!

За мен дори съкровище изрови!
Океани от спомени събери!
Някъде лъжите, лъжите изхвърли!
И сърцето на живота ми поднеси!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??