26 jul 2008, 9:10

Миг безвремие 

  Poesía
737 0 16

Миг безвремие

                                         Когото боговете обичат, погубват го млад...

Аз знам -  не ще дочакам утрото.
Дойдох при тебе, за да си отида.
Ще можеш ли с целувка да изтриеш болката,
която толкоз време вече бавно ме убива?...

Вземи ме и постой със мен до края,
подръж в ръце изстиващите длани,
гали косите ми, очите не забравяй,
изпълнени със толкова несбъднати желания...

Аз скоро ще заспя, но дръж ръката ми,
нощта е толкоз страшна и студена,
че искам да усещам само топлото ти тяло,
притиснато до моето във този миг безвремие...


© Елмира Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??