18 mar 2008, 22:12

Миг или вечност... 

  Poesía » Filosófica
895 0 13
 

Миг или вечност...

 

 

Искам този миг да продължи вечно.

Но какво е вечност?

Измамно понятие.

Никой не знае...

Тогава нека този миг се повтаря непрекъснато...

Това ли е? Като вечност...

Глупости...

Нека има нови и нови мигове...

С въодушевление!

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??