18.03.2008 г., 22:12 ч.

Миг или вечност... 

  Поезия » Философска
841 0 13
 

Миг или вечност...

 

 

Искам този миг да продължи вечно.

Но какво е вечност?

Измамно понятие.

Никой не знае...

Тогава нека този миг се повтаря непрекъснато...

Това ли е? Като вечност...

Глупости...

Нека има нови и нови мигове...

С въодушевление!

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??