МИГОВЕ
Вечер. – Звездите мълчаливо ме поглеждат.
Вечер. – Вятър песен ми нарежда.
Обич. – Разцъфтяла е по клоните.
Обич. – Има ли я между хората?
Песен. – Четири очи се смеят.
Песен. – Две сърца лудеят.
Пролет. – Бликнала край мене.
Пролет. – Струва ли си да съм на колене?
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados