27 янв. 2011 г., 00:55

Мигове 

  Поэзия » Любовная
778 0 11

МИГОВЕ

 

 

Вечер. – Звездите мълчаливо ме поглеждат.

Вечер. – Вятър песен ми нарежда.

   Обич.  – Разцъфтяла е по клоните.

   Обич.  – Има ли я между хората?

       Песен. – Четири очи се смеят.

       Песен. –   Две сърца лудеят.

           Пролет. – Бликнала край мене.

           Пролет. – Струва ли си да съм на колене?

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??