19 sept 2024, 23:49  

Мигове като птици 

  Poesía
103 1 0

Обичам те, нима е нужно

и как, защо да обяснявам,

стихът се лее теменужно

и плувам в чистата му лава,

 

щастлива в твоите зеници,

които нещо нежно питат,

а миговете като птици

летят, летят, но не отлитат.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??