Sep 19, 2024, 11:49 PM  

Мигове като птици 

  Poetry
108 1 0

Обичам те, нима е нужно

и как, защо да обяснявам,

стихът се лее теменужно

и плувам в чистата му лава,

 

щастлива в твоите зеници,

които нещо нежно питат,

а миговете като птици

летят, летят, но не отлитат.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??