Остарявам! Разделям се с времето!
Незабелязано летят миговете и годините.
остана само любеща душа, сърце горещо
И мъката по загубените дни в самота...
А болката е само за обичта!
За дните без тебе, за времето преминало в раздяла.
Искам и жадувам близостта ти!
Искам твоите прегръдки сластни!
Миговете се стопяват и отлитат в небитието.
Миг след миг живея за тебе, любими.
И нека времето с радостта отлита.
Нищо, че дните вървят към своя край.
И в небитието аз пак ще те обичам, знай!
© Йонка Янкова Todos los derechos reservados