Jun 18, 2017, 10:34 AM

Миговете отлитат 

  Poetry » Love, Free verse
451 0 13

Остарявам! Разделям се с времето!

Незабелязано летят миговете и годините.

остана само любеща душа, сърце горещо

И мъката по загубените дни в самота...

А болката е само за обичта!

За дните без тебе, за времето преминало в раздяла.

Искам и жадувам близостта ти!

Искам твоите прегръдки сластни!

Миговете се стопяват и отлитат в небитието.

Миг след миг живея за тебе, любими.

И нека времето с радостта отлита.

Нищо, че дните вървят към своя край.

И в небитието аз пак ще те обичам, знай!

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??