19 abr 2011, 22:00

Мигът 

  Poesía
625 0 2

Животът ми във миг бе сътворен,

един-единствен миг опечален.

Ще бъде тъжен като черен ден,

ще бъде мъчен и унищожен.

Мигът завършва като стих от песен,

мигът се вмъква в нашите очи.

Забравили... животът ни е лесен.

Забравим ли, мигът ще продължи.

Мигът обръща лъч във светлината,

мигът за миг друг ще помълчи,

мигът е Миг тук, на земята,

мигът - живот за нашите души.

© Полина димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??