Животът ми във миг бе сътворен,
един-единствен миг опечален.
Ще бъде тъжен като черен ден,
ще бъде мъчен и унищожен.
Мигът завършва като стих от песен,
мигът се вмъква в нашите очи.
Забравили... животът ни е лесен.
Забравим ли, мигът ще продължи.
Мигът обръща лъч във светлината,
мигът за миг друг ще помълчи,
мигът е Миг тук, на земята,
мигът - живот за нашите души.
© Полина димова Всички права запазени