27 feb 2018, 11:38

Микроетюд 

  Poesía
692 7 6

Сянка на птица
без птица.
Сянка на облак
без облак.
Сянка на човек
без човек.

...Слънце на слънце
без сянка!

© Младен Мисана Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??