Feb 27, 2018, 11:38 AM

Микроетюд 

  Poetry
694 7 6

Сянка на птица
без птица.
Сянка на облак
без облак.
Сянка на човек
без човек.

...Слънце на слънце
без сянка!

© Младен Мисана All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??