29 jun 2008, 13:59

Мина стихията 

  Poesía
733 0 23


Питаш -  сега накъде...
Всеки по пътя
със кръста си.
Към зимния залез
със спомен за ласката
в края на лятото;
към страшно дълбокото
с камък на шията
в луда самотност;
към сънните нощи
с вик на разсъмване...
Мина стихията.
Хайде.
Да тръгваме.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??