Мина времето да ме спираш,
да ме убиваш и да ме гнетиш.
Може ти дори да ме презираш,
но не и устрема на волността да разрушиш.
На нея дадох рамо на приятел -
тя нуждаеше се от това.
И знам, че с нейните успехи,
щастлив ще съм и аз сега.
Тя в устрема назад не се обръща.
Аз съм тук до нея днес.
Завиждай... Всичко ни се връща.
Мина времето, не можеш да ни спреш.
© Димитър Михов Todos los derechos reservados