2.06.2012 г., 10:38 ч.

Мина времето 

  Поезия » Философска
776 0 2

Мина времето да ме спираш,

да ме убиваш и да ме гнетиш.

Може ти дори да ме презираш,

но не и устрема на волността да разрушиш.

 

На нея дадох рамо на приятел - 

тя нуждаеше се от това.

И знам, че с нейните успехи,

щастлив ще съм и аз сега.

 

Тя в устрема назад не се обръща.

Аз съм тук до нея днес.

Завиждай... Всичко ни се връща.

Мина времето, не можеш да ни спреш.

© Димитър Михов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??