13 jun 2018, 22:23

Минаха години 

  Poesía
365 1 2

Бузи,бружи, свят лъжлив...

вятър носи порив жив!

Време, хората променя!?

А мечтите тихо дремят.

 

Носят облаците хлад...

урагани, град и страх.

Светъл лъч, Луната ни дарява!?

Но от нас какво остава?

 

Всеки бърза за дома.

Носи в себеси лъжа...

че денят му бил успешен ,

и живота му е песен.

 

Синьо канче... флаг червен!

Днес далече си от мен.

Вятър духа, но уви...

едва ли нещо ще се промени.

 

Ала, бала, всичко е лъжа...

бухал буха от тъга.

Вятър свири на тромпет

лятото е само в теб.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??