Бузи,бружи, свят лъжлив...
вятър носи порив жив!
Време, хората променя!?
А мечтите тихо дремят.
Носят облаците хлад...
урагани, град и страх.
Светъл лъч, Луната ни дарява!?
Но от нас какво остава?
Всеки бърза за дома.
Носи в себеси лъжа...
че денят му бил успешен ,
и живота му е песен.
Синьо канче... флаг червен!
Днес далече си от мен.
Вятър духа, но уви...
едва ли нещо ще се промени.
Ала, бала, всичко е лъжа...
бухал буха от тъга.
Вятър свири на тромпет
лятото е само в теб.
© Ангел Всички права запазени