Как да променим миналото наше,
като заличим ставаме сираче.
За падение и слава имаме следи,
спомена остава пример в бъднини.
Грешките повтарят като се прикриват,
опита забравя като го изтриват.
Нека да сме грешни ала сме човечни,
прошката е тази дето ще ни пази!
© Рот Кив Todos los derechos reservados